Witam, mam problem jak i mój kolega ze zrobieniem baretki obrońca przekaźników.Pomożecie? A więc sprawa jest prosta obmyśliliśmy z kolegą że stworzymy drużynę i wszyscy dodamy się do grupy xbox live potrzebujemy z kolegą ok. 6 graczy ponieważ wejdziemy na osobną jeszcze nie zapełnioną mapę szturmu na pusty serwer i będzie 4 na 4 wtedy będziemy mogli się dogadać i po pewnym czasie wszyscy będą zadowoleni ponieważ zrobimy baretki oczywiście musimy jeszcze ustalić dzień w którym wszystkim będzie pasowało.Wiem że to trochę nie przewidywalny i zwariowany pomysł ale proszę w imieniu swoim i mojego kolegi o pomoc w zrobieniu tej baretki, ja jak i kolega jesteśmy już naprawdę zdesperowani.Mój gametrag na xboxie to marcinianetasz a mojego kolegi to Michi V66 jak coś to piszcie że w sprawie tej baretki,albo od razu wysyłajcie zaproszenia wiem że ci co już zrobili tą baretkę pewnie nie będą już chętni na takie rozwiązanie ale z tą baretką razem z kolegą męczymy się już od 2 miesięcy jak coś to mój battlelog szakir123.No to pomożecie oczywiście wiem że nie za nic osobiście oferuje moją pomoc w waszych problemach z grami i achievmentami.
Strona 1 z 1
Battlefield 3 xbox 360
Napisano 21 luty 2012 - 21:10
Przecież ta baretka jest mega prosta. Odpal sobie szturm (nie drużynowy, tylko zwykły), i kręć się koło przekaźników. Jak zobaczysz, że ktoś podkłada, to nie zabijaj, tylko daj mu podłożyć, później zabij i rozbrajaj. Tam bodajże trzeba 4 rozbroić, a to na prawdę nie jest dużo, zważywszy, że m-comów jest zazwyczaj 6-8, a niektóre są uzbrajane po kilka razy.
Total Anal Dewastator
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie