Oto moje wymagania:
- Musi być przerobiony tak żeby odczytywał mi kopie zapasowe gier.
- Fajnie by było jakby miał 2 pady bo nie widzi mi się później dodatkowo dokupywać a tak czy tak 2 są mi potrzebne
- Wyjście HDMI
- pełne okablowanie niezbędne do podłączenia do tv no i oczywiście zasilacz.
- miło by było jakby były do tego jakieś gry gratis, no ale nie jest to już niezbędne aczkolwiek byłbym niezmiernie zadowolony
Mam do wydania 500 zł (łącznie z przesyłką). Muszę się zmieścić w tej kwocie, w ostateczności mogę tylko minimalnie przekroczyć tą kwotę ale tylko troszeczkę.
I to by było na tyle czego wymagam , błagam Was - bardziej doświadczonych użytkowników o pomoc w wyborze. Totalnie się nie znam w tym temacie, nie wiem jaka wer. przeróbki jest najnowsza., jaka wer. xboxa będzie dobra itd. Wy się znacie na tym najlepiej i wiecie jaka konsola byłaby najlepsza dla mnie.
Proszę o podanie linków na allegro do aukcji z polecanymi przez was konsolami i małym uzasadnieniem dlaczego ta konsola jest warta kupna
Jeszcze jedno pytanko - czy jak skopiuję oryginał i zgram grę na pendrive'a lub płytę dvd to po wsadzeniu jej do konsoli ta gra zgrywa się na dysk twardy czy nie? Jeśli mam grę na dvd to muszę ją mieć ciągle w napędzie konsoli, czy jest ona zgrywana na dysk twardy i już później nie muszę ją wsadzać?
I jeszcze jedno, jak wygląda sprawa z padami bezprzewodowymi do xboxa? Jak się je łąduje?
WAŻNE: Xbox ma być przerobiony aby odczytywał kopie zapasowe gier , tzn. jeśli kupię grę to ją skopiuje i będę używał tylko kopię a oryginał sobie schowam aby mi się nie zniszczył. Nie mam zamiaru piracić!!
To by było na tyle, liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam serdecznie
Użytkownik skinek edytował ten post 17 luty 2012 - 21:09

Logowanie