Witam,
Prosił bym o wycenę mojej konsoli, chciał bym ją sprzedać.
Data produkcji 2009-09-03. Konsola posiada 120 Gigowy dysk, 2 pady (jeden czarny, jeden biały), kabel do ładowania akumulatorów, kable do podłączenia HDMI i tradycyjny, zasilacz.
Gry Dysk:
-Army of Two: TFD
-Battlefield Bad Company 2
-Bulletstorm
-Crysis
-Dead Rising 2
-Doritios Crash Couse
-Harm's Way
-Just Cause 2 (Plus Dodatki)
-Mass Effect
-Operation Flashpoint: Dragon Rising
-PES 11
-Saints Row 2
-SmackDown vs RAW 2011 (WWE 11) (Plus Dodatek)
-Test Drive Unlimited 2
-The Dishwasher: VS
-VANQUISH
-Street Fighter II: HF
+Plus motywy itp.
Gry na płytach:
-Tekken 6
-Viking: battle for Asgard
-Call of Duty: modern Warfare 2
-EA Sport MMA
-Red Dead Redemption
-Need for Speed: ProStreet
-Halo Wars
-Halo 3
-Dante's INFERNO
-Fight Night Round 4
Strona 1 z 1
Wycena: Xbox Elite 120 Giga, 17 Gier na dysku, 2 pady, 10 gier w pudełkach
Napisano 12 luty 2012 - 21:43
Możesz ryzykować sprzedać wszystko razem lub konsole z jednym padem i jedną grą jako gratis, resztę sprzedaj oddzielnie będzie więcej kasy, 2 pada też oddzielnie bo w komplecie jak napiszesz na allegro z jakąś ceną minimalną to może nikt nie kupić. Problem w tym że za 900 zł można już kupić slimkę z dyskiem 250. I dlatego cena starszych modeli spadała i to znacznie. Ja swoją elitkę sprzedałem z 5 grami na dysku z 1 padem i jedną grą (forza 3 na płycie) za 650, ale łatwo mi było sprzedać bo bracina kupił. Dołożyłem 200zł i mam nową slimkę z live gratis i 2 grami.
Napisano 13 luty 2012 - 09:25
myślę że tak jak jaskier napisał 1100 - 1200 zł możesz spokojnie krzyczeć. Najlepiej wystaw na allegro od ceny 1000 zeta BCM i na pewno sprzedasz
Warto też wiedzieć czy te gry na HDD są zakupione normalnie za MSP przez ciebie, czy kupowane konta silver z MSP.
Warto też wiedzieć czy te gry na HDD są zakupione normalnie za MSP przez ciebie, czy kupowane konta silver z MSP.
Napisano 13 luty 2012 - 11:12
Kolega dobrze zasugerował z tymi grami za msp. Cena też zależy od Ciebie, i jak chcesz sprzedać ja bym puścił oddzielnie niektóre rzeczy bo wtedy łatwiej sprzedać.
Napisano 14 luty 2012 - 01:18
Oddzielnie jak nic. 1000-1200 to chyba w snach. Serio, kupilibyście sami taki zestaw za taką kasę? Wersje sprzed slimki nie pójdą za czterocyfrową kwotę. Przejrzyjcie allegro.
Ciesz się, jak ktoś Ci kupi elite + pad + wymienione gry z dysku za 600-700 złotych, gry sprzedaj osobno. Za 1000-1200 to można mieć slimkę z kinektem albo z dyskiem 250 GB.
Ciesz się, jak ktoś Ci kupi elite + pad + wymienione gry z dysku za 600-700 złotych, gry sprzedaj osobno. Za 1000-1200 to można mieć slimkę z kinektem albo z dyskiem 250 GB.
[you]
Napisano 14 luty 2012 - 02:27
O jeśli to nieproblem to też się podepnę pod temat kolegi :
Prosiłbym o Wycene. Xbox 360 250GB +Kinect +1pad +Okablowanie i do tego kilka gierek takich jak :
Tekken 6
Forza 3
Alan Wake
Army Of Two
Army of two 40 day
Red Dead Redemption
Fable 2
Fable 3
GTA 4 Complete Edition
Kinect Adventures
Na Xboxie grałem Tyle że zdążyłem wyładować Bodajże jedne baterie, Wszystkie Gry Tak jak sama konsolka w stanie idealnym bez ryski orginalne naklejki itp itd
Prosiłbym o Wycene. Xbox 360 250GB +Kinect +1pad +Okablowanie i do tego kilka gierek takich jak :
Tekken 6
Forza 3
Alan Wake
Army Of Two
Army of two 40 day
Red Dead Redemption
Fable 2
Fable 3
GTA 4 Complete Edition
Kinect Adventures
Na Xboxie grałem Tyle że zdążyłem wyładować Bodajże jedne baterie, Wszystkie Gry Tak jak sama konsolka w stanie idealnym bez ryski orginalne naklejki itp itd
Napisano 14 luty 2012 - 09:33
Jester Ty spokojnie możesz wołać o czterocyfrowe kwoty:) 1400-1500.
[you]
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie