Syndicate
Napisano 21 luty 2012 - 21:23
Grałem w demko i w ogóle mi się nie podobało. Patrząc na oceny to słusznie.
Napisano 22 luty 2012 - 00:32
Chyba nie na te oceny patrzysz. Syndicate ma średnią prawie 80, a oceny od Gametrailers 82/100 czy od Giantbomb 5/5 mówią same za siebie.
Ja czekam na preorder i nie mogę doczekać się weekendu.
Fajnie, że można upgrade'ować postać i bronie. Do tego sztuczna inteligencja i klimat na najwyższym poziomie - co podkreślają redaktorzy w swoich recenzjach. Wszystko zatem gra. Teraz tylko czekać do czwartku lub piątku na swoją kopię i zacząć grać
Ja czekam na preorder i nie mogę doczekać się weekendu.
Fajnie, że można upgrade'ować postać i bronie. Do tego sztuczna inteligencja i klimat na najwyższym poziomie - co podkreślają redaktorzy w swoich recenzjach. Wszystko zatem gra. Teraz tylko czekać do czwartku lub piątku na swoją kopię i zacząć grać
Napisano 22 luty 2012 - 01:21
Może gameplay'e z pełnej wersji mnie przekonają. Nigdy nic straconego
Napisano 22 luty 2012 - 01:24
Świetna recenzja jest na Kotaku. Gdyby oni wystawiali oceny końcowe - z pewnością byłaby to ocena maksymalna.
Warto napomknąć, że Giantbomb dało 5/5 i oceniał Gerstmann który jest bardzo, ale to bardzo wymagający.
Warto napomknąć, że Giantbomb dało 5/5 i oceniał Gerstmann który jest bardzo, ale to bardzo wymagający.
Napisano 22 luty 2012 - 09:43
preorder zamowiony z malym bonusem
pozostaje czekac status: zamowienie skompletowane w piatek powinno byc weekend bedzie ciezki
Napisano 23 luty 2012 - 00:36
Napiszę Ci pw.
Ja i tak będę mógł ostro pograć dopiero w sobotę, więc muszę jakoś wytrzymać. Jaram się ogromnie tym, że obok tak cudownego klimatu dodali do tego FPS'a sporo z Mirror's Edge. Szkoda tylko, że nie będzie w multi trybu np 5v5. Chyba, że się mylę..
Ja i tak będę mógł ostro pograć dopiero w sobotę, więc muszę jakoś wytrzymać. Jaram się ogromnie tym, że obok tak cudownego klimatu dodali do tego FPS'a sporo z Mirror's Edge. Szkoda tylko, że nie będzie w multi trybu np 5v5. Chyba, że się mylę..
Napisano 23 luty 2012 - 12:47
Użytkownik Jackie dnia 23 luty 2012 - 00:36 napisał
Napiszę Ci pw.
no niestety tylko co-op ;/ szkoda
Napisano 24 luty 2012 - 00:34
Szkoda, szkoda, ale z tego co czytałem to co-op jest zrobiony po mistrzowsku i wciąga jak diabli.
Napisano 24 luty 2012 - 09:30
Wczoraj doszla do mnie gierka i powiem ze bardzo wciagajaca, ogralem z 4 godzinki
singiel zajebisty...
natomiast multi jak dla mnie za malo bajerow, rozwoj broni i umiejetnosci dosc dziwny szczegolnie tego pierwszego. Kupujesz ulepszenie za zetony, potem musisz zaznaczyc jaki upgrade masz juz kupiony rozwinac zeby byl wdrazony. Co-op jest suuupeeer ale brakuje jednak tej walki przeciwko 2 osobie. W jednej z misji chyba 4 walczy sie pod koniec z 4 tez cyborgami wiec moze kiedys dorzuca tryb DM albo cus
jak narazie gierka wydaje mi sie lekko jakby nie dokonczona :] ale ogolnie ocena 7/10 btw zajebista oprawa muzyczna
Napisano 26 luty 2012 - 23:49
Minimalnie ponad połowa trybu dla pojedynczego gracza za mną. Jestem pod wielkim wrażeniem tej gry - ze względu na klimat i dizajn. Pięknie zaprojektowane poziomy i świat, który bije cyberpunkiem na kilometry. HUD wykonany jest po mistrzowsku i to dzięki niemu również wczuwam się świetnie w ten klimat. Począwszy od zwykłych kubków, a kończąc na wnętrzach biurowców przedstawiony obraz daje nam do zrozumienia, że przenieśliśmy się do świata 57 lat do przodu.
Grafika jest piękna, muzyka taka jak być powinna, czyli różne odmiany techno, między innymi remixy kawałków jakie starsi gracze pamiętają z pierwowzoru który ukazał się 19 lat temu.
Na wielką pochwałę zasługuje AI przeciwników. Nie jest to milion pustego mięsa do wybicia. Przeciwnicy myślą - chowają się za stoły, murki, za wszystko to co może im pozwolić na bezpieczniejszą wymianę ognia. Nie siedzą jednak tak schowani w nieskończoność, bo skracają dystans, biegają, podchodzą coraz bliżej, gdy jest ich więcej. Dzięki temu ten FPS naprawdę pozwala na ciekawe potyczki. Niczym w Mirror's Edge - możemy biegać, przeskakując przy tym przez różne przeszkody, a także z bliskiej odległości możemy zabić przeciwnika poprzez skręceniu mu karku. Jest tych sekwencji sporo. Zdobywając chipy wzmacniamy naszą postać, levelując wybrane przez nas rzeczy.
Nie ruszałem jeszcze Co-opa, ale to dopiero po tym jak wszystko co dostępne w upgrade'ach zaaplikuję w swojego wojownika. Zatem bez NG+ się nie obejdzie na hardzie, bo teraz gram na normal. Po połowie gry zdobyłem 4 chipy, a opcji poziomów do levelowania jest mniej więcej 20/24.
Polecam wszystkim którzy uwielbiają taki klimat. Starbreeze po raz kolejny dostarczyło świetny tytuł - taki wniosek po połowie gry. Jak skończę to napiszę więcej.
Grafika jest piękna, muzyka taka jak być powinna, czyli różne odmiany techno, między innymi remixy kawałków jakie starsi gracze pamiętają z pierwowzoru który ukazał się 19 lat temu.
Na wielką pochwałę zasługuje AI przeciwników. Nie jest to milion pustego mięsa do wybicia. Przeciwnicy myślą - chowają się za stoły, murki, za wszystko to co może im pozwolić na bezpieczniejszą wymianę ognia. Nie siedzą jednak tak schowani w nieskończoność, bo skracają dystans, biegają, podchodzą coraz bliżej, gdy jest ich więcej. Dzięki temu ten FPS naprawdę pozwala na ciekawe potyczki. Niczym w Mirror's Edge - możemy biegać, przeskakując przy tym przez różne przeszkody, a także z bliskiej odległości możemy zabić przeciwnika poprzez skręceniu mu karku. Jest tych sekwencji sporo. Zdobywając chipy wzmacniamy naszą postać, levelując wybrane przez nas rzeczy.
Nie ruszałem jeszcze Co-opa, ale to dopiero po tym jak wszystko co dostępne w upgrade'ach zaaplikuję w swojego wojownika. Zatem bez NG+ się nie obejdzie na hardzie, bo teraz gram na normal. Po połowie gry zdobyłem 4 chipy, a opcji poziomów do levelowania jest mniej więcej 20/24.
Polecam wszystkim którzy uwielbiają taki klimat. Starbreeze po raz kolejny dostarczyło świetny tytuł - taki wniosek po połowie gry. Jak skończę to napiszę więcej.

Logowanie